האח הגדול
t
סלון
w
חיפויים מוארים
r
מודרני
a
7.6.2022
צפיה בפרויקט
B

האח הגדול

t
סלון
w
חיפויים מוארים
r
מודרני
a
7.6.2022
תודה על הכל! אני יודע שתהליך הבניה בבית היה לא קל ותחת לחץ - אבל התוצאה נראית מעולה וזה שווה הכל. הסלון זה החלל כמעט הכי חשוב בבית והוא מקבל מלא מחמאות, הפינת אוכל כמובן מיוחדת ומהממת אז שוב תודה על עבודה מקצועית ויסודית.
האח הגדול

תשוקה המתמדת לחדשנות והוכחת יכולת לממש עיצובים פורצי דרך שעדיין לא נראו כמותם, הם שגרמו למעצבי בית האח הגדול להפקיד את עיצוב קירות הבית בידי הצוות המקצועי של חברת "קירות".

להלביש את קירות בית האח הגדול עבורנו היה פרויקט ייחודי ומאתגר, ה-בית המדובר במדינה שמצולם 24/7 מכיל חיפויים וטפטים בעיצוב חדשני המשלבים תאורה דיגיטלית בטכנולוגיה הנשלטת מהקונטרול.

צפו בתיעוד פרויקט הבניה בבית האח הגדול

שכלל עבודה צמודה עם מעצבי ואדריכלי בית האח הגדול, שמצליחים כל שנה להתעלות על העיצוב הקודם - והשנה עם קונספט מעגל החיים שבא לידי ביטוי בכל חלל בבית. הקירות מביעים אמירה עיצובית מרגשת ונועזת שאי אפשר להתעלם ממנה.

כבר מרגע הכניסה, הדיירים חווים את אווירת הבית באמצעות טפטים וחיפויי הקירות הדומיננטיים, החל מפינת האוכל, דרך הסלון שעבר לחצר ועד לחדר השינה המשתרע על פני שטח של דירה ממוצעת.  

קירות פינת האוכל

בסימן "מעגל החיים" והחיבור לטבע פינת האוכל עוצבה כאוקיינוס ססגוני וחי בשילובי טפט בהדפסים של שוניות אלמוגים היוצר אפקט של אקווריום ענק - בתוספת חיפויי סרגלי עץ אלכסוניים מוארים.

פריסת חיפויי העץ האלכסוניים שבפינת האוכל היוותה אתגר טכנולוגי משמעותי בגלל מראות הצילום שהותקנו במקום. היה צורך לוודא שהחיפויים לא יפריעו לפריים המצלמה, ולא יכבידו במשקלם על קיר המראות. חלק מהחיפויים נראים כעוברים מתחת לזכוכית, כך שנוצר אפקט עיצובי שמטשטש את קו מראות הצילום המקיפות את הבית.

פינת האוכל רגע לפני כניסת הדיירים | צילום: ליאור גרונדמן

קירות הסלון

בהמשך לאפקט החיבור לטבע, קירות הסלון עוצבו בצבעי שמיים ושקיעה, בשילוב נגיעות בטון, ומשחקים גיאומטריים היוצרים תחושת עומק ומראה יוקרתי ומודרני.

בנוסף, בכדי להוסיף מוקדי עניין שולבו במיקומים אסטרטגיים חיפויים הכוללים אלמנטים מוארים, כשבהתאם לצרכי ההפקה, הושם דגש על עוצמה חזקה הדרושה לתאורת אולפן, וחיבור למערכת השליטה המרכזית של התאורה בבית. תכנון החיפויים כלל שלב של הכנת דוגמאות להמחשת המראה הסופי, ביצוע שינויים והתאמות על פי בקשות צוות מעצבי הבית ועבודה צמודה עם יתר בעלי המקצוע שהיו שותפים לעיצוב חללי בית האח הגדול.

הסלון בבית האח - החלל המרכזי ביותר בבית

לכתבה עלינו ברשת 13

מעוניינים בפרויקט דומה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
חזרה לכל הפרויקטים
A

פרויקטים דומים

No items found.
צרו איתי קשר לפרויקט דומהמעבר לדגם זה